Sculptra

Åldrande är en naturlig process som påverkar oss alla. Med tiden minskar kollagenproduktionen i huden, vilket kan resultera i förlust av volym och elasticitet. För dem som söker en icke-kirurgisk lösning för att återfå ungdomlig hud och ansiktskonturer, kan Sculptra vara svaret.

Sculptra är en FDA-godkänd behandling som har revolutionerat sättet vi återställer volym och ungdomlig lyster i huden. Denna icke-kirurgiska ansiktsbehandling bygger gradvis upp kollagen i huden, vilket resulterar i naturliga och långvariga resultat. Sculptra innehåller poly-L-mjölksyra, en biokompatibel och biodegraderbar substans som har använts inom medicin under lång tid.

Sculptra är en icke-kirurgisk behandling som gradvis ökar kollagenproduktionen i huden för att återställa volym och förbättra hudens struktur och ton. Med naturliga och långvariga resultat är Sculptra en populär behandling för att återfå ungdomlig hud.

Hur Fungerar Sculptra?

Sculptra injiceras strategiskt i det område som behöver behandling. Efter injektionen arbetar Sculptra gradvis genom att stimulera kollagenproduktionen i huden. Detta leder till en ökad volym, förbättrad hudtextur och en ungdomligare hudton. Resultaten blir synliga över tid, och ger en gradvis och naturlig förbättring av huden.

Fördelar med Sculptra-behandling:

  1. Naturliga resultat: Sculptra ger naturliga och mjuka resultat, eftersom det gradvis återställer kollagen i huden.
  2. Långvariga resultat: Effekterna av Sculptra-behandlingen varar ofta upp till två år eller mer.
  3. Minimal återhämtningstid: Eftersom Sculptra är en icke-kirurgisk behandling, krävs minimal återhämtningstid.
  4. Minskar förlust av volym: Sculptra är särskilt effektivt för att behandla förlust av volym i kinder, kindben och käklinje.
  5. Anpassad behandling: Varje Sculptra-behandling är skräddarsydd för att uppfylla individuella behov och mål.

Behandlingen

Sculptra-behandling är en icke-kirurgisk procedur som används för att återställa volym, förbättra hudens textur och minska tecken på åldrande. Här är en översikt över hur behandlingen går till:

Konsultation

För alla injektionsbehandlingar krävs en obligatorisk konsultation minst 48 timmar före din behandling. Vi kan genomföra din konsultation via telefon, FaceTime eller personligt på vår klinik. Alla våra konsultationer är kostnadsfria.

Denna regel gäller för dig som är ny kund hos oss eller om det har gått mer än 6 månader sedan ditt senaste besök.

Injektioner

Behandlingen involverar injektioner av Sculptra under huden med en fin nål. Sculptra-injektionerna placeras strategiskt i de områden som behöver behandling, såsom kinder, kindben, käklinje eller andra områden som har förlorat volym.

Massage

Efter injektionen utför behandlaren en försiktig massage av behandlingsområdena. Detta jämnar ut Sculptra och säkerställer att produkten fördelas jämnt under huden.

Resultat

Sculptra fungerar genom att gradvis öka kollagenproduktionen i huden. Det kan ta några veckor till månader innan du ser de fullständiga resultaten. Effekterna varar ofta i upp till två år eller mer.

Profhilo
Vad sker efter behandlingen?
Hur många behandlingar behövs?
Priser Sculptra
Pris Sculptra Ord. pris Med årskortet
Kur fr.9.000kr fr.7.650kr
Konsultation 0kr 0kr
Boka behandling
Alla behandlingar