Behandling av kärl med laser

Ytliga blodkärl kan göra att du får vidgade kapillärer, kärlnystan, röd näsa och diffus rodnad. Med den senaste lasertekniken behandlar vi effektivt kärl, så att de blir mindre synliga och du får uppleva en jämnare hudton som är mindre röd.

Många lider av ytliga blodkärl i ansiktet eller på benen. Det kan göra att du har en röd näsa, röda kinder eller synliga spindelnätsliknanade ådernät på benen. Ofta är ytliga blodkärl genetiskt och ibland uppstår de efter för mycket sol eller trauma. Vi kan nu behandla ytliga blodkärl effektivt och säkert med laser.

Vi erbjuder den absolut senaste och mest effektiva laserteknologin från Cutera Excel V+, vilket ger dig ett bättre resultat med färre behandlingar.

Behandlingen

Inför varje behandling gör vi en noggrann koll av området vi ska behandla och tar fram en personlig behandlingsplan. Själva behandlingen är tidseffektiv och utförs genom att vi för ett munstycke över huden. En varm känsla uppstår under behandlingen. Vår laser Excel V+ har ett inbyggt kylningssystem som vi ställer in efter din hud, som konsekvent kyler före, under och efter varje puls. Det ger en effektiv, men ändå bekväm, säker och trygg behandling.

Resultat

Resultatet efter varje behandling är individuellt. Det sker en gradvis reduktion av rodnad och brustna kärl. Huden kommer också att kännas mjukare och får mer lyster efter din behandling.

Hur fungerar det?
Vilken typ av kärl kan vi behandla?
Vad sker efter behandlingen?
Priser
Laserbehandling kärl Ord. pris Med årskortet
Enstaka kärl 1.500kr 1.275kr
Flera kärl, tex. på näsa eller kinder 3.125kr 2.656kr
Flera kärl, tex. på näsa och kinder 3.750kr 3.187kr
Kärl på benen fr. 4.000kr fr. 3.400kr
Konsultation 0kr 0kr
Boka
Alla behandlingar