HemBehandlingar

Åderbråcksbehandling

Behandling mot åderbråck

Många tror att åderbråck är något som man behöver leva med. Så var det också tidigare. Men tack vare den senaste tekniken har vi möjlighet att hjälpa dig att enkelt bli av med dina besvär. Vi samarbetar med Venous Centre – Skandinaviens ledande helspecialiserade klinik för åderbråck.

Vi samarbetar med Venous Centre för behandling av åderbråck. Du får först en tid för bedömning och diagnos hos läkare. Doktorn gör en klinisk bedömning och en ultraljudsundersökning av dina åderbråck. Ultraljudsundersökningen talar om vilken typ av åderbråck du har samt annan information som ger förutsättningar för rätt behandling av just dina åderbråck. Utifrån undersökningen får du förslag på vilken behandling som kan hjälpa dig.

I samarbete med Venous Centre.

Behandlingen

Åderbråcksbehandlingen utförs med lokalbedövning och eventuell sedering. Därefter lindas ditt ben och du går tillbaka till ditt rum. Innan du går hem får du muntlig och skriftlig information om vad du ska tänka på de närmaste dagarna. Vi kontrollerar ditt bandage och att du mår allmänt bra.

Trygg behandling – oavsett orsak

Orsakerna till att du behöver behandling kan variera. Det kan bero på graviditet, ådernät eller bensår. I våra ögon har du alltid samma rätt att bli av med dina problem och att få hjälp på ett tryggt sätt.

Vad är åderbråck?
Varför får man åderbråck?
Vad sker efter behandlingen?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required

Vänligen godkänn att vi sparar dina uppgifter och skickar nyhetsbrev till dig:

Se vår Integritetspolicy för mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter.