HemBehandlingar – Laser

Permanent hårborttagning

Permanent hårborttagning med laser

Om du har hår där du inte vill ha hår, är trött på att raka eller vaxa dig och vill ha ett långvarigt resultat, kan hårborttagning med laser vara en lösning för dig. Det är en effektiv behandling mot oönskad och genererande hårväxt som ger färre, tunnare hår och långsammare återväxt.

Håren på din kropp växer i olika faser och ibland är det mer hår på vissa ställen än vad som är önskvärt.  I de fall hårstråna är mörka är det möjligt att reducera hårväxten med laser.

Vi erbjuder den absolut senaste och mest effektiva laserteknologin från Cutera Excel HR, vilket ger dig ett finare resultat på färre behandlingar.

Behandlingen

Inför din första behandling är det viktigt att du inte är nyrakad eller vaxad.  Vi inleder sedan behandlingen med en konsultation så att vi kan ta fram en skräddarsydd behandlingsplan för just dig. Själva behandlingen sker sedan genom att vi lyser med lasern över det område som ska behandlas. Det känns som korta stick och det kan hända att det svider något efteråt.

Resultat

Efter din behandling kommer du att få färre, tunnare hår och en långsammare återväxt. Det innebär att din hårväxt kommer reduceras, även om du aldrig kan bli helt hårlös. Eftersom det enbart är hårstrån i tillväxtfas som går att behandla, och hårstrån i ett område alltid befinner sig i olika faser, kommer inte allt hår att reduceras på samma gång. Det kräver flera behandlingar och resultatet kan vara olika markant vid olika behandlingstillfällen. Detta är helt normalt och oundvikligt. Därför behövs flera behandlingar för att få en signifikant och långvarig minskning av hårväxten.

Hur fungerar det?
Hur många behandlingar behövs?
Vad sker efter behandlingen?

Hårborttagning priser

Hårborttagning med laser Ord. pris Med årskortet
Armhålor 1.490kr 1.266kr
Armhålor + Bikinilinje 2.900kr 2.465kr
Bikinilinje 1.900kr 1.615kr
Bröstvårtor/Magsträng 990kr 841kr
Enstaka hår 750kr 637kr
Haka/Polisonger/Överläpp 990kr 841kr
Halva armar/Övre rygg 990kr 841kr
Hela ansiktet 1.990kr 1.691kr
Hela armar/Halva ben 2.900kr 2.465kr
Hela ben + Bikinilinje 3.900kr 3.315kr
Hela ryggen 2.900kr 2.465kr
Skägglinje 1.900kr 1.615kr
Konsultation 0kr 0kr

Efter tre behandlingar får du den fjärde behandlingen gratis (gäller behandling av samma område).

Boka
Alla behandlingar