Profhilo

Profhilo | Injektionsbehandling för uppstramning och fukt inifrån

Profhilo är en hudföryngrande injektionsbehandling som stramar upp huden och ger djup återfuktning, fyllighet och reducering av rynkor och linjer, samtidigt som det ger en jämnare hudton och lyster. Behandlingen passar alla hudtyper och kan göras under alla årstider.

Med åldern förlorar vi spänst, fukt och volym i ansiktet som tillsammans med att hudens färg skiftar gör att vi kan upplevas äldre. Med hjälp av Profhilo kan vi ge huden fukt inifrån, vilket ger huden ny lyster och uppstramning.

Profhilo ger en omedelbar uppstramning och kallas ibland för ”det flytande ansiktslyftet”

Inför behandlingen

För alla injektionsbehandlingar krävs en obligatorisk konsultation minst 48 timmar före din behandling. Vi kan genomföra din konsultation via telefon, FaceTime eller personligt på vår klinik. Alla våra konsultationer är kostnadsfria.

Denna regel gäller för dig som är ny kund hos oss eller om det har gått mer än 6 månader sedan ditt senaste besök.

Behandlingen

När det är dags för behandlingen börjar vi med att först tvätta huden och avlägsna eventuell make-up. Sedan injicerar vi Profhilo enligt en särskild BAP-teknik som maximerar effekten. När vi injicerar Profhilo i ansiktet gör vi ungefär tio små injektioner. Ämnet sprider sedan ut sig under huden och sätter igång flera positiva processer.

Efter behandlingen

Efter behandlingen sker en långvarig frisättning av hyalonsyra i huden som aktiverar fyra olika typer av kollagen och elastin. Processen ger tydliga och positiva effekter på huden, som återfuktning och uppstramning inifrån.

En komplett kur med Profhilo består av två behandlingar med fyra veckors mellanrum. Maximal effekt syns efter två till tre månader och resultatet håller sedan i sex månader. Därefter rekommenderar vi en kompletterande behandling för ett långvarigt resultat.

Observera att du som ny kund måste boka en konsultation minst 48h innan din injektionsbehandling. Gäller även tidigare kunder som inte besökt oss på 6 månader eller om du önskar göra en injektionsbehandling som du inte gjort hos oss tidigare.

Profhilo Fillers
Profhilo
Vilka områden är möjliga att behandla med Profhilo?
Hur många behandlingar behövs?
Profhilo pris
Profhilo Ord. pris Med årskortet
Full kur (2 behandlingar) 4.900kr 4.165kr
Enstaka behandling 2.950kr 2.507kr
Konsultation 0kr 0kr
Boka behandling

Alla behandlingar