HemBehandlingar – Laser

Genesis

Genesis hudföryngring med laser

Genesis är en laserbehandling som ger din hud mer lyster, jämnare ton och finare struktur. Din hud kommer att se friskare och yngre ut.

I takt med att vi blir äldre förlorar huden sin fasthet, spänst och lyster. Yttre påfrestningar som sol, vind och till exempel rökning, kan också medverka till att huden känns och ser äldre ut än vad den är. Med hjälp av vår laser kan vi leda ner energi i huden som stimulerar kollagenproduktionen och skapar en kraftfull hudföryngring.

Genesis hudföryngring är en laserbehandling med Cutera Excel V+. Behandlingen påverkar kroppens egen kollagenproduktion som innebär att huden i princip läker och föryngrar sig själv.

Behandlingen

Behandlingen sker genom att vi för ett munstycke över huden och en varm känsla uppstår. Det ger en effektiv, säker och trygg behandling.

Resultat

Behandlingen skapar en kraftfull hudföryngring som leder till att huden får en finare struktur, jämnare ton, blir spänstigare och fastare. Dessutom minskar fina linjer och rynkor. Din hud kommer att upplevas yngre, fräschare och få mer lyster.

Hur många behandlingar behövs?
Vad sker efter behandlingen?
Vilka effekter kan man uppnå?
Priser
Genesis hudföryngring Ord. pris Med årskortet
Per behandling 3.500kr 2.975kr
Paketpris 4 behandlingar 12.000kr 10.200kr
Konsultation 0kr 0kr
Boka
Alla behandlingar