Kemisk peeling

Upplev en yngre, mjukare och spänstigare hud med en kemisk peeling. Peelingen avlägsnar döda hudceller och stimulerar bildandet av nya. Som ett resultat får din hud ny lyster, förbättrad hudstruktur och en jämnare yta.

Varje dag bildar huden tusentals nya hudceller på ytan av huden. Det innebär att de nya hudcellerna stöter bort de gamla i en pågående process. I samband med att huden åldras går denna process långsammare. Därför kan då huden bli tjockare och få grova porer, fina linjer uppstår och ibland blir även huden läderartad med bruna fläckar. Vidare hjälper en kemisk peeling huden med processen i att avlägsna döda hudceller i det yttre cellagret och stimulerar bildandet av nya.

Kemisk peeling är ett begrepp för olika behandlingar där vi lägger aktiva ämnen på huden. Dessa aktiva ämnen består av olika lösningar med AHA-syror som peelar bort döda hudceller och lämnar plats åt nya. Eftersom din hud är unik anpassar vi behandlingen efter din hud.

Behandlingen

Eftersom din hud är unik börjar vi behandlingen med en noggrann hudkonsultation där vi analyserar din hud och lyssnar på dina önskemål. Det gör vi så att vi kan ta fram en skräddarsydd behandlingsplan för dig. Efter rengöring applicerar vi en lösning av aktiva ämnen och AHA-syror på din hud som får verka i ca 2 minuter. Därefter tar vi bort lösningen och sprayar på en bikarbonatlösning, för att neutralisera huden. Om du har valt en ansiktsmask så applicerar vi den nu och låter den verka i ca 20 minuter, medan du får slappna av en stund i lugn och ro. Avslutningsvis masserar vi in en fuktighetskräm som avslutar behandlingen.

Vi använder produkter från världsledande NeoStrata, som är rekommenderade av dermatologer och hudläkare över hela världen.

Resultat

Förutom att behandlingen ger ett fräschare och yngre utseende kan en kemisk peeling även behandla akne, rosacea, atopiska eksem, solskador, pigmentförändringar och ojämnheter. Dessutom kan stora porer, linjer och rynkor minska. Vi utför kemisk peeling på ansikte, hals, dekolletage och rygg.

Hur många behandlingar behövs?
Vad sker efter en kemisk peeling?
Vilka effekter kan man uppnå med en kemisk peeling?
Priser
Kemisk peeling Ord. pris Med årskortet
Ansikte 700kr 595kr
Ansikte inkl. guldmask 800kr 680kr
Ansikte, hals, dekolletage inkl. guldmask 1.600kr 1.360kr
Retinol Peel ansikte 1.500kr 1.275kr
Retinol Peel ansikte, hals, dekolletage 2.500kr 2.125kr
Boka behandling
Alla behandlingar