Fillers

Fillers är en volymgivande injektionsbehandling som vi gör för att ge ökad volym och lyster till önskade områden, förstora och forma läppar, minska synligheten av ärr, rynkor och linjer, eller ändra ansiktskonturer. Behandlingen ger ett omedelbart resultat med ett slätare och yngre utseende.

Med åldern förlorar vi volym i ansiktet som sjunker nedåt och förändrar ansiktets proportioner. Det tillsammans med att hudens färg och spänst skiftar gör att vi kan upplevas äldre. Med hjälp av fillers bygger vi upp avsaknad eller förlorad volym, samtidigt som huden blir slätare och får mer lyster.

Fillers är en injektionsbehandling som baseras på ämnen som förekommer naturligt i kroppen, såsom hyaluronsyra. Med små nålar injicerar vi preparatet i huden, vilket kroppen sedan bryter ner själv. Resultatet är omedelbart och syns direkt. Vi arbetar med produkter från världsledande Restylane och vi strävar alltid efter ett naturligt resultat.

Behandlingen

Vi inleder varje behandling med en noggrann konsultation. Om det är första gången går vi noga igenom möjligheterna med fillers och behandlingen. Sedan tar vi tillsammans fram en skräddarsydd behandlingsplan för dig. Själva behandlingen tar sedan mellan 15-45 minuter beroende på omfattning. Vi injicerar fillers under huden med en mycket tunn nål. Normalt upplever man ingen smärta.

Observera att du som ny kund måste boka en konsultation minst 48h innan din injektionsbehandling. Gäller även tidigare kunder som inte besökt oss på 6 månader eller om du önskar göra en injektionsbehandling som du inte gjort hos oss tidigare.

Resultat

En av fördelarna med fillers är att det ger ett omedelbart resultat som syns direkt. Fillers bryts sedan ner av kroppen naturligt och behandlingen behöver upprepas regelbundet för att behålla resultatet. Om du väljer att inte förnya ditt resultat kommer din hud att återgå till hur den var innan behandlingen.

Resultatet är beroende av din huds förutsättningar och dina önskemål. Vi strävar alltid efter ett naturligt resultat där din egna skönhet framhävs och förstärks. Med det menar vi att din omgivning kommer se att du ser är fräsch och vacker ut, utan utan att peka ut att du har gjort fillers och var.

Profhilo Fillers
Vad är fillers?
Vad kan fillers användas för?
Hur länge håller fillers?
Vad ska man tänka på efter en behandling med fillers?
Priser fillers
Ord. pris Med årskortet
1 ml. 3.600kr 3.000kr
Per extra ml. vid samma tillfälle 3.300kr 2.800kr
Boka behandling
Alla behandlingar