Fillers

Fillers är en volymgivande injektionsbehandling som vi gör för att ge ökad volym och lyster till önskade områden, förstora och forma läppar, minska synligheten av ärr, rynkor och linjer, eller ändra ansiktskonturer. Behandlingen ger ett omedelbart resultat med ett slätare och yngre utseende.

Med åldern förlorar vi volym i ansiktet som sjunker nedåt och förändrar ansiktets proportioner. Det tillsammans med att hudens färg och spänst skiftar gör att vi kan upplevas äldre. Med hjälp av fillers bygger vi upp avsaknad eller förlorad volym, samtidigt som huden blir slätare och får mer lyster.

Fillers är en injektionsbehandling som baseras på ämnen som förekommer naturligt i kroppen, såsom hyaluronsyra. Med små nålar injicerar vi preparatet i huden, vilket kroppen sedan bryter ner själv. Resultatet är omedelbart och syns direkt. Vi arbetar med produkter från världsledande Restylane och vi strävar alltid efter ett naturligt resultat.

Inför behandlingen

För alla injektionsbehandlingar krävs en obligatorisk konsultation minst 48 timmar före din behandling. Vi kan genomföra din konsultation via telefon, FaceTime eller personligt på vår klinik. Alla våra konsultationer är kostnadsfria.

Denna regel gäller för dig som är ny kund hos oss eller om det har gått mer än 6 månader sedan ditt senaste besök.

Resultat

En av fördelarna med fillers är att det ger ett omedelbart resultat som syns direkt. Fillers bryts sedan ner av kroppen naturligt och behandlingen behöver upprepas regelbundet för att behålla resultatet. Om du väljer att inte förnya ditt resultat kommer din hud att återgå till hur den var innan behandlingen.

Resultatet är beroende av din huds förutsättningar och dina önskemål. Vi strävar alltid efter ett naturligt resultat där din egna skönhet framhävs och förstärks. Med det menar vi att din omgivning kommer se att du ser är fräsch och vacker ut, utan utan att peka ut att du har gjort fillers och var.

Profhilo Fillers
Vad är fillers?
Vad kan fillers användas för?
Hur länge håller fillers?
Vad ska man tänka på efter en behandling med fillers?
Priser fillers
Fillers Ord. pris Med årskortet
Läppar med Cannula S-teknik 4.000kr 3.400kr
1 ml. 3.800kr 3.230kr
Per extra ml. vid samma tillfälle 3.300kr 2.805kr
Konsultation 0kr 0kr
Boka behandling
Alla behandlingar