HemBehandlingar – Injektioner

Injektionsbehandling mot rynkor

Injektionsbehandling mot rynkor

Injektionsbehandling är en beprövad och effektiv behandling för att bli av med rynkor på ett säkert och effektivt sätt utan kirurgi. Ämnet vi injicerar verkar muskelavslappnande.

Precis som på kroppen har vi muskler även i ansiktet och beroende på hur starka dessa är och hur mycket vi spänner uppstår rynkor. Genom injektioner blockerar vi den nervsignal som gör att en muskel drar sig samman, så att muskeln istället slappnar av. På så sätt skapar vi ett mer avslappnat intryck.

En av de mest beprövade och effektiva behandlingarna för att bli av med rynkor på ett säkert och effektivt sätt utan kirurgi.

Behandlingen

Vi inleder varje behandling med en konsultation där vi går igenom din hud, dina möjligheter och önskvärt resultat. Behandlingen tar sedan mellan 15-45 minuter beroende på omfattning, där vi ger injektioner under huden med en mycket tunn nål. Normalt upplever man ingen smärta men det kan kännas.

Observera att du som ny kund måste boka en konsultation minst 48h innan din injektionsbehandling. Gäller även tidigare kunder som inte besökt oss på 6 månader eller om du önskar göra en injektionsbehandling som du inte gjort hos oss tidigare.

Resultat

Det tar oftast några dagar innan du upplever resultatet av din behandling och fullt resultat märker man oftast efter 1-2 veckor. Eftersom musklerna är levande behöver man ibland göra en uppföljning efter ett par veckor för att komplettera, särskilt om det är första gången. Denna komplettering ingår i priset för behandlingen. Kroppen bryter ner ämnet naturligt och behandlingen är därför inte permanent, även om det är vanligt att effekten sitter i längre ju oftare man behandlar området.

Vilka typer av rynkor kan vi behandla?
Hur länge håller en behandling?
Vad ska man tänka på efter behandlingen?
Priser
Injektionsbehandling mot rynkor Ord. pris Med årskortet
Ett område fr. 3.000kr fr. 2.550kr
Boka behandling
Alla behandlingar