HemBehandlingar – Injektioner

Injektionsbehandling mot rynkor

Injektionsbehandling mot rynkor

Injektionsbehandling är en beprövad och effektiv behandling för att bli av med rynkor på ett säkert och effektivt sätt utan kirurgi. Ämnet vi injicerar verkar muskelavslappnande.

Precis som på kroppen har vi muskler även i ansiktet och beroende på hur starka dessa är och hur mycket vi spänner uppstår rynkor. Genom injektioner blockerar vi den nervsignal som gör att en muskel drar sig samman, så att muskeln istället slappnar av. På så sätt skapar vi ett mer avslappnat intryck.

En av de mest beprövade och effektiva behandlingarna för att bli av med rynkor på ett säkert och effektivt sätt utan kirurgi.

Inför behandlingen

För alla injektionsbehandlingar krävs en obligatorisk konsultation minst 48 timmar före din behandling. Vi kan genomföra din konsultation via telefon, FaceTime eller personligt på vår klinik. Alla våra konsultationer är kostnadsfria.

Denna regel gäller för dig som är ny kund hos oss eller om det har gått mer än 6 månader sedan ditt senaste besök.

Resultat

Det tar oftast några dagar innan du upplever resultatet av din behandling och fullt resultat märker man oftast efter 1-2 veckor. Eftersom musklerna är levande behöver man ibland göra en uppföljning efter ett par veckor för att komplettera, särskilt om det är första gången. Denna komplettering ingår i priset för behandlingen. Kroppen bryter ner ämnet naturligt och behandlingen är därför inte permanent, även om det är vanligt att effekten sitter i längre ju oftare man behandlar området.

Vilka typer av rynkor kan vi behandla?
Hur länge håller en behandling?
Vad ska man tänka på efter behandlingen?
Priser
Injektionsbehandling mot rynkor Ord. pris Med årskortet
Ett område 3.000kr 2.550kr
Övre ansikte 4.000kr 3.000kr
Konsultation 0kr 0kr
Boka behandling
Alla behandlingar